top of page
nätverksbaserad rekrytering med CoGig. Kvinnlig ingenjör med lockigt hår som ler

REKRYTERING

NÄTVERKSBASERAD REKRYTERING

CoGig är inget vanligt rekryteringsföretag.

För det första har vi en vision som är vår ledstjärna i det dagliga arbetet. Vår vision är anledningen till att CoGig bildades 2013 och fortfarande finns dag – vi vill att makten i näringslivet ska vara jämnt fördelad mellan kvinnor och män.

Enklare sagt än gjort, men vi tar varje dag steg närmare visionen, i samarbete med företag som tycker likadant.

För det andra fokuserar vi på ingenjörer. Punkt. Vårt nätverk av kvinnliga och icke-binära ingenjörer växer stadigt.

För det tredje utgår vi från partnerskap med nära samarbete och erbjuder unika tillvägagångssätt för att matcha rätt kandidat med rätt företag och på så sätt nå visionen. Vi arbetar både kort- och långsiktigt med å ena sidan beprövade kvalitativa rekryteringsprocesser, å andra sidan med unika skräddarsydda koncept såsom våra tre årliga utvecklingsprogram för kvinnliga och icke-binära ingenjörsstudenter och exklusiva eventkoncept.

The new way to find great minds.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Med en väl beprövad rekryteringsprocess säkerställer vi att du får de bästa tänkbara tillgängliga kandidaterna. Vi söker i vårt eget nätverk, på LinkedIn, via ansökningar och tips. Genom hela rekryteringsprocessen har vi regelbundna möten för att säkerställa att vi är på rätt väg och att relevanta kandidater presenteras. Under processen coachar vi löpande både kandidater och rekryterande chefer.

Potential är ett viktigt begrepp för oss när vi rekryterar. Det innebär att vi inte endast utgår från de hårda kompetenserna som utbildning och arbetslivserfarenhet utan också bedömer kandidaternas förmåga att utvecklas och växa med företaget. Det handlar inte om magkänsla utan ett systematiskt sätt att arbeta. Allt för bästa möjliga matchning mellan kandidat och företag.
infografik rekryteringsprocess med CoGig
UPPSTARTSMÖTE
ARBETSPROFIL
ANNONS
SEARCH
INTERVJU
PRESENTATION
MÖTESBOKNING
UPPFÖLJNING

ATT REKRYTERA

PÅ POTENTIAL

INTERVJUTIPS

TILL DIG SOM REKRYTERANDE CHEF

VIKTIGA FAKTA

OM REKRYTERING

HUR REKRYTERAR MAN KVINNOR?

VAKANSER

KOSTAR

JÄMSTÄLLDHET

MÅNGFALD & INKLUDERING

VÅRT AFFÄRSNÄTVERK

Något som imponerade på mig var att CoGig verkligen tog sig tid att förstå mina ambitioner och mål vilket också gav resultat när de hittade mitt drömjobb! Under hela rekryteringsprocessen kände jag mig väldigt trygg med att de gjorde sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för mig. Nu sitter jag här och trivs så fantastiskt bra på min nya jobb och jag har CoGig att tacka för allt
citattecken
citattecken
Katarina Brodin
Head of IT Operations, ST1
CoGig Connect. kvinnliga ingenjörer som minglar på företagsevent

Vill du skapa en bredare pipeline med kvinnliga och icke-binära kandidater på lite längre sikt? Då kan CONNECT vara något för dig. Ett skräddarsytt event bara för ert företag då vi handplockar ett antal kandidater med den profil du önskar och ni får träffa dem i ett informellt sammanhang.

Är du redo för nya utmaningar och letar efter ditt nästa steg i karriären? 

bottom of page