top of page
CoGig, rekrytering av kvinnliga ingenjörer. Om vårt team.

OM OSS

VÅRT TEAM

Vi är glada att du hittade hit! Lär dig mer om vårt team och kom i kontakt med oss.

Tillsammans är vi CoGig. The new way to find great minds.

LENA LARSSON
VD

Kontakta mig

Att vara en del av CoGig-teamet innebär en chans att påverka hur det fungerar i näringslivet. Det är något jag värderar högt, och att få jobba mot det här målet med ett gäng härliga och professionella kunder och kollegor gör det ännu bättre. Min största motivation kommer från en önskan att alltid vara i rörelse framåt, att utveckla och förbättra det jag jobbar med. Jag tror på att varje liten förändring kan leda till stora resultat och det är den tanken som håller min motivation på topp.

Lena Larsson CoGig
Emma Fredriksson CoGig

Det bästa med att jobba på CoGig är möjligheten att påverka maktbalansen i näringslivet! Uppskattar också alla trevliga och professionella kollegor och kunder. Det som driver mig är att kunna förändra och förbättra.

EMMA FREDRIKSSON
Projektledare för CoGigs Talangprogram

Kontakta mig

När jag arbetar med CoGigs talangprogram är mitt viktigaste uppdrag att skapa sammanhang som hjälper företagen att bygga nya relationer med deltagarna - givetvis samtidigt som alla har en minnesvärd, utvecklande och rolig upplevelse.

CECILIA NORK
Rekryterare & Projektledare
för affärsnätverket

Kontakta mig

Det absolut bästa med att vara en del av Cogig är att vi har en riktigt schysst approach till att jämna ut spelplanen inom näringslivet. Vi är ett gäng med högtflygande ambitioner och en konstant utvecklingslust. Här är vi inte rädda att dyka in i utmaningar och knacka på möjligheternas dörr istället för att låta hinder stoppa oss. På Cogig är det full fart med att ge kvinnor och icke-binära sina välförtjänta plats i rampljuset, och det är riktigt peppande! Det som verkligen driver mig på Cogig är att få alla att känna sig hörda och krossa fördomar om hur en typisk ingenjör "ska" vara. Jag är på elden när det handlar om att hjälpa chefer att maxa sina teammedlemmars potential och tänka utanför boxen när det kommer till rekrytering. Vi kämpar tillsammans för att kasta bort våra egna fördomar och se bortom det uppenbara för att upptäcka vad varje individ faktiskt kan åstadkomma. Tillsammans skapar vi en riktigt grym arbetsplats som är superöppen för mångfald och inkludering!

cecilia.png
MADELEN PORSERUD
Affärsutvecklare

Kontakta mig

Det bästa med att jobba på CoGig är att genom det vi gör få se hur individer utvecklas och att vi hela tiden jobbar för en jämnare maktbalans. Det som driver mig är att få jobba med en fråga som är viktig för mig och genom det få möjlighet att påverka och förbättra andra personers liv.

Madelen Porserud CoGig
Linn Gustafsson CoGig
LINN GUSTAFSSON
Marknadskommunikatör

Kontakta mig

Det bästa med att jobba på CoGig är att få jobba med något som har betydelse och påverkar samhället i stort. Att sen få kombinera det med att jobba med marknadsföringen kring detta är en perfect match! Det som driver mig är vetskapen om att jag kan gå till jobbet varje dag och veta att det vi jobbar med faktiskt gör skillnad och hjälper kvinnliga och icke-binäraingenjörer.

CoGigs styrelse, kvinnor i makt

CoGigs styrelse består av de fyra grundarna Evelina Ögren, Eva Fredriksson, Madelen Porserud och Caroline Bouzi. Här syns de med CoGigs VD Lena Larsson.

CoGig startades av våra fyra grundare, alla kvinnliga ingenjörer som 2013 lade grunden till CoGig med det första talangprogrammet för kvinnliga och icke-binära ingenjörsstudenter. Fokus var på ingenjörer med ledarpotential. Så småningom adderades ytterligare två program, med inriktning mot IT/tech respektive mer specialiserade teknikroller. Ett nätverk av kvinnliga och icke-binära ingenjörer tog form och utgjorde en naturlig bas för att addera rekryteringstjänster.

bottom of page