top of page
cogigs kvinnliga affärsnätverk med ingenjörer som lyssnar på en föreläsning

AFFÄRSNÄTVERKET

OM AFFÄRSNÄTVERKET

Genom åren har CoGig byggt upp ett stort nätverk med kvinnliga och icke-binära ingenjörer. Dess medlemmar återfinns från norr till söder och har en arbetslivserfarenhet som spänner från 0 till 20 år. Många har ledarerfarenhet, andra har erfarenhet av tech, IT och digitalisering medan ytterligare andra helst arbetar med mer specialiserade roller inom teknologi. Vi arbetar aktivt med vårt nätverk, i syfte att lära känna medlemmarna, ha löpande koll på vad de kan och vilka utmaningar de söker. Allt för bästa möjliga matchning mellan kandidat och företag.

Vi arrangerar en rad olika event för vårt affärsnätverk med syfte att hålla kontakt och främja utbyte mellan medlemmarna. Bland annat arrangerar vi det årliga Female Engineer-loppet där alla alumner från våra utvecklingsprogram springer eller går 4 km på olika platser runt om i Sverige. 

 NÅGRA EXEMPEL PÅ ROLLER SOM INGENJÖRERNA I VÅRT NÄTVERK KAN UTMÄRKA SIG I

LEDARE

TEKNIKKONSULT

INKÖPARE

PROJEKTLEDARE

TEAM LEAD

AFFÄRSUTVECKLARE

PRODUKTÄGARE

PRODUKTIONSINGENJÖR

PLANERARE

MANAGEMENTKONSULT

nätverksbaserad rekrytering av kvinnliga ingenjörer

NÄTVERKSBASERAD REKRYTERING

Med en väl beprövad rekryteringsprocess säkerställer vi att du får de bästa tänkbara tillgängliga kandidaterna. Vi söker i vårt eget nätverk, på LinkedIn, via ansökningar och tips.

CONNECT

Genom vårt eventkoncept Connect skapar ni relationer med önskade profiler för framtida rekryteringar och positionerar er som en attraktiv arbetsgivare.

UNLOCK

Genom vårt matchningskoncept Unlock kommer ni i kontakt med kvinnliga och icke-binära ingenjörer öppna för ny tjänst och som CoGig bedömer passar era behov.

bottom of page